Уеб директория » Предупреждение
Предупреждение

Тази уеб директория приема само сайтове, които са внимателно прегледани от редактори. Добавят се само сайтове, които отговорят на Правила за добавяне, въпреки това съществува вероятност да бъде допуснат сайт, който нарушава тези правила или сайта да бъде променен от собственика му след като бъде добавен в Директорията.


Опасни категории

Искаме да те предупредим за съществуването на следните опасни категории в тази уеб директория.

Категория Феномени от раздел Общество и хора

В тази категория се добавят сайтове свързани с народна медицина и всякакви лечители. Бъди много внимателен, когато използваш такива сайтове, защото може да навредят на здравето ти! Преди да приемаш съвети или купуваш продукти от такива сайтове винаги се консултирай с твоя личен лекар.
В катеория Феномени се добавят сайтове свързани с човешки или природни феномени, ясновидци, оракули, мистика, предсказания, гадаене, митове, легенди, суеверия, талисмани, хороскопи, магии, духове, призраци, НЛО, извънземни и др. Нашият екип категорично отхвърля подобни паранормални явления, но проявяваме толерантност към хората, които вярват в тях и затова ще бъдат одобрявани професионално направените сайтове на подобни теми. Предупреждаваме те, че някои от тези сайтове може да съдържат подвеждаща, заблуждаваща и дори измамническа информация. Ползвай тези сайтове с особено внимание и на твоя отговорност!

Категория Пари от раздел Онлайн бизнес

Категория за залози, букмейкъри, борсови операции, афилиейт програми. Бъди особено внимателен при използване на сайтове, които ти предлагат бърза печалба. Използвай такива сайтове на своя отговорност.

Категория Сексуалност от раздел Общество и хора

В тази категория се добавят сайтове, които може да не са подходящи за лица под 18 годишна възраст.


Ограничение на отговорността

Собствениците, администраторите, редакторите и всички от екипа на тази уеб директория не носят, каквато и да било отговорност за други сайтове, към които сме поставили връзки. Не даваме никакви гаранции за сайтове, към които сме одобрили линкове. Ползвай тези сайтове единствено на твоя отговорност.
Моля съобщи ни ако забележиш сайт, който според теб трябва да бъде премахнат от уеб директорията. Ще направим проверка и ако преценим, ще премахнем връзката в нашия сайт.


Онлайн търговия

За да защитим нашите потребители от измами, налагаме допълнителни изисквания към сайтове за електронна търговия. Ще се опитаме да одобряваме само такива, които имат ясно посочени условия за поръчка, доставка, гаранция и връщане на продукт, с ясно посочени цени на стоки и посочени такси за предоставяне на услуга, като цените трябва да са с ДДС в лева. Моля да ни съобщавате, ако забележите в уеб директорията нередовни сайтове.

Препоръчано

Препоръчан сайт

Стани фен на страницата