Уеб директория » Спорт и здраве » Здраве и медицина

Сайтове сортирани по: Дата | Посещения | Азбучен ред


Препоръчано

Препоръчан сайт

Статии от Здраве и медицина

Избавете се от хемороидите – бързо и лесно

Около половината население над 50-годишна възраст в развитите страни страда от хемороиди. Това е заболяване, което може да бъде овладяно и излекувано, ако се вземат подходящите мерки навреме. Хемороидите представляват разширени вени в ректалната област. Те могат да бъдат няколко вида. Външните хемороиди са маса от подути вени извън ануса или ректума. Вътрешните хемороиди са   чети още »

Няколко проверени съвета за справяне с болката от хемороидите

В световен мащаб повече от 4% от населението е изпитвало болка от хемороиди. Това е един от най-често срещаните проблеми, с които хората се сблъскват. Проблемът е разпространен, но повече се шири необразоваността по темата. Пациентите, които страдат от този проблем, понякога не са наясно какво причиняват хемороидите. Тук ще се спрем на някои съвети,   чети още »


Добави статия за твоя сайт в категория Здраве и медицина на statii.net


Статия от Ипотпал

Да спестим пари с компютър втора употреба

Когато имаме необходимост от компютър, често се консултираме с приятели и познати, които са IT специалисти, за да ни дадат точен съвет за какво да използваме компютъра си и какви параметри биха покрили нуждите ни. Ако той е предназначен за използване вкъщи, то често няма нужда от мощен процесор или геймърска видео карта – най-обикновен [...] .