Уеб директория » Спорт и здраве » Здраве и медицина

Сайтове сортирани по: Дата | Посещения | Азбучен ред


Препоръчано

Препоръчан сайт

Статии от Здраве и медицина

Можем да предотвратим пулпита

Проблемите със зъбите са отстраними, нужно е само да бъде взето решение да отидем на зъболекар. Това се случва след време, нужно ни да се настроим психически. Причината за страха от зъболекар е болката и неприятното усещане, причинени от инструментите, а дори и от това, че не  можем да видим какво се случва в устата   чети още »

Здрави зъби без зъбен камък

В представите си за идеалната усмивка всеки вижда добре подредени, бели зъби с едноцветни гладки венци. Не всеки е природно надарен с такива зъби и венци, затова пък стоматологичните кабинети предлагат услугата “идеална усмивка”. Дори да нямаме най-белите и идеални зъби с не много усилия, но редовни процедури, можем да поддържаме добър естетически вид и   чети още »


Добави статия за твоя сайт в категория Здраве и медицина на statii.net


Статия от Ипотпал

Да спестим пари с компютър втора употреба

Когато имаме необходимост от компютър, често се консултираме с приятели и познати, които са IT специалисти, за да ни дадат точен съвет за какво да използваме компютъра си и какви параметри биха покрили нуждите ни. Ако той е предназначен за използване вкъщи, то често няма нужда от мощен процесор или геймърска видео карта – най-обикновен [...] .