Уеб директория » Спорт и здраве » Здраве и медицина

Сайтове сортирани по: Дата | Посещения | Азбучен ред


Препоръчано

Препоръчан сайт

Статии от Здраве и медицина

Знаете ли какво е пулпит?

Какво е пулпит? Възпалението на зъбната пулпа / тоест кухината на всеки зъб/ се нарича пулпит. Заболяването е в следствие на нелекуван дълбок кариес, травма или хроничен пародонтит. Това е доста сериозен проблем, защото именно в зъбната кухина се намират нервите и кръвоносните съдове на зъба. В случай, че пулпит не се лекува, пациентът рискува   чети още »

Сезонът на косопада

Кожа, коса, нокти – божествени, но как? Сезонът на косопада, сухата кожа и цепещите се нокти е вече тук и тези проблеми са често явление. Проучвания на немската марка „Сънлайф“ имат решение и за трите проблема в едно. Решението се нарича „Кизелерде + Биотин“ капсули. „Kieselerde“ е комбинация от Силициев диоксид + Биотин, Цинк, Калций   чети още »


Добави статия за твоя сайт в категория Здраве и медицина на statii.net


Статия от Ипотпал

Да спестим пари с компютър втора употреба

Когато имаме необходимост от компютър, често се консултираме с приятели и познати, които са IT специалисти, за да ни дадат точен съвет за какво да използваме компютъра си и какви параметри биха покрили нуждите ни. Ако той е предназначен за използване вкъщи, то често няма нужда от мощен процесор или геймърска видео карта – най-обикновен [...] .