Уеб директория » Спорт и здраве » Здраве и медицина

Сайтове сортирани по: Дата | Посещения | Азбучен ред


Препоръчано

Препоръчан сайт

Статии от Здраве и медицина

Как да мием зъбите си правилно?

Понякога причината за множество засегнати от кариес зъби е наследствена, но влиянието на превантивните мерки, които чoвек  може сам да практикува, е неоспоримо. Инвестирането в усилия за предотвратяване появата на кариес води до спестяване на голяма част естетични, функционални и финансови проблеми в бъдеще. За да поддържате задоволително ниво на орална хигиена, далеч не е   чети още »

Кои са съвременните зъбни протези?

Хората, които са стигнали на етап поставяне на зъбни протези знаят, че те не са само един единствен вид и всъщност има доста варианти за протезиране. Въпросът е какви са финасовите възможности на пациента, до колко е важно за него да запази своя пълноценен начин на живот и естетически издържан външен вид. Най-евтините протези се   чети още »


Добави статия за твоя сайт в категория Здраве и медицина на statii.net


Статия от Ипотпал

Да спестим пари с компютър втора употреба

Когато имаме необходимост от компютър, често се консултираме с приятели и познати, които са IT специалисти, за да ни дадат точен съвет за какво да използваме компютъра си и какви параметри биха покрили нуждите ни. Ако той е предназначен за използване вкъщи, то често няма нужда от мощен процесор или геймърска видео карта – най-обикновен [...] Подобни статии:

  1. Apple MacBook Air – лаптопът на 21 век Apple MacBook е един от най-добрите лаптопи на нашето време....