Уеб директория » Спорт и здраве » Здраве и медицина

Сайтове сортирани по: Дата | Посещения | Азбучен ред


Препоръчано

Препоръчан сайт

Статии от Здраве и медицина

Видове стволови клетки и съвместимост

Още от 60-те години на 20 век са започнали първите изследвания на стволови клетки, за това те се смятат за най-новия метод на трансплантация и лечение на редица тежки болести. Самите източници за екстракция на стволови клетки могат да бъдат четири, но само три от тях биват практикувани и според тях се стволовите клетки се   чети още »

Малко думи за изобретението – сапун

Днес, ние трудно ще си представим съществуването си без сапун. Връщайки се в къщи, първото ни задължение е да си измием ръцете. Производителите на този ценен и необходим за нас продукт ни предлагат стотици видове и разновидности: с аромат на полски цветя и морски вълни, с елхови иглички и цитруси, различни цветове и оттенъци, с   чети още »


Добави статия за твоя сайт в категория Здраве и медицина на statii.net


Статия от Ипотпал

Да спестим пари с компютър втора употреба

Когато имаме необходимост от компютър, често се консултираме с приятели и познати, които са IT специалисти, за да ни дадат точен съвет за какво да използваме компютъра си и какви параметри биха покрили нуждите ни. Ако той е предназначен за използване вкъщи, то често няма нужда от мощен процесор или геймърска видео карта – най-обикновен [...] .