Уеб директория » Спорт и здраве » Здраве и медицина

Сайтове сортирани по: Дата | Посещения | Азбучен ред


Препоръчано

Препоръчан сайт

Статии от Здраве и медицина

За ползата от Омега 369

Всички сме чували за ползите от прием на рибено масло Омега 3. Но дали всички знаем за ползите от приема на полирастителни Омега 369? Дали знаем какво всъщност представляват, къде се намират, как се усвояват от организма, какви са ползите от приема им? Отдавна е известно, че само растенията могат да създават двата вида полиненаситени   чети още »

Оргаметрил – абсолютно женско лекарство

Оргаметрил е лекарствен продукт, с който се третират редица смущения в женската полова система и най-вече, проявяваващият се, чрез проблемите на менструацията – хормонален дисбаланс. Продуктът съдържа синтетично произведен естроген, който има пряко отношение към менструалния цикъл и зачеването. Това лекарство се предписва на жени със смущения в менструацията, чийто произход може да бъде от   чети още »


Добави статия за твоя сайт в категория Здраве и медицина на statii.net


Статия от Ипотпал

Да спестим пари с компютър втора употреба

Когато имаме необходимост от компютър, често се консултираме с приятели и познати, които са IT специалисти, за да ни дадат точен съвет за какво да използваме компютъра си и какви параметри биха покрили нуждите ни. Ако той е предназначен за използване вкъщи, то често няма нужда от мощен процесор или геймърска видео карта – най-обикновен [...] .