Уеб директория » Спорт и здраве » Здраве и медицина

Сайтове сортирани по: Дата | Посещения | Азбучен ред


Препоръчано

Препоръчан сайт

Статии от Здраве и медицина

Оргаметрил – абсолютно женско лекарство

Оргаметрил е лекарствен продукт, с който се третират редица смущения в женската полова система и най-вече, проявяваващият се, чрез проблемите на менструацията – хормонален дисбаланс. Продуктът съдържа синтетично произведен естроген, който има пряко отношение към менструалния цикъл и зачеването. Това лекарство се предписва на жени със смущения в менструацията, чийто произход може да бъде от   чети още »

Избавете се от хемороидите – бързо и лесно

Около половината население над 50-годишна възраст в развитите страни страда от хемороиди. Това е заболяване, което може да бъде овладяно и излекувано, ако се вземат подходящите мерки навреме. Хемороидите представляват разширени вени в ректалната област. Те могат да бъдат няколко вида. Външните хемороиди са маса от подути вени извън ануса или ректума. Вътрешните хемороиди са   чети още »


Добави статия за твоя сайт в категория Здраве и медицина на statii.net


Статия от Ипотпал

Да спестим пари с компютър втора употреба

Когато имаме необходимост от компютър, често се консултираме с приятели и познати, които са IT специалисти, за да ни дадат точен съвет за какво да използваме компютъра си и какви параметри биха покрили нуждите ни. Ако той е предназначен за използване вкъщи, то често няма нужда от мощен процесор или геймърска видео карта – най-обикновен [...] .