Уеб директория » Спорт и здраве » Здраве и медицина

Сайтове сортирани по: Дата | Посещения | Азбучен ред


Препоръчано

Препоръчан сайт

Статии от Здраве и медицина

Здрав организъм благодарение на Обвивката на Ореха

Представяме ви няколко различни здравни ползи за целия организъм на този ценен дар от природата. При наличието на нужда от ваша страна непременно опитайте да излекувате вашия проблем с тази супер храна. Паразити Орехите, и по-специално ореховите обвивки, които се берат все още зелени, са добре известно противоглистно средство и се считат за едно от   чети още »

Забавете стареенето с Екстракт от Мурсалски чай

Налице са редица обнадеждаващи изследвания за ползите на Мурсалски чай, който може да бъде намерен в красивата ни планина Пирин. Няколко изследвания убедително показват, че локалното приложение на този чай намалява вредното въздействие на слънцето. Той оказва защита от слънчевите вреди като намалява свободните радикали и премахва възпалението, а не чрез блокиране на UV лъчи   чети още »


Добави статия за твоя сайт в категория Здраве и медицина на statii.net


Статия от Ипотпал

Да спестим пари с компютър втора употреба

Когато имаме необходимост от компютър, често се консултираме с приятели и познати, които са IT специалисти, за да ни дадат точен съвет за какво да използваме компютъра си и какви параметри биха покрили нуждите ни. Ако той е предназначен за използване вкъщи, то често няма нужда от мощен процесор или геймърска видео карта – най-обикновен [...] .