Уеб директория » Спорт и здраве

Категории

Бойни изкуства (11)

Екстремни спортове (21)

Здраве и медицина (336)

Колоездене (3)

Лов и риболов (21)

Ски (3)

Спорт (43)

Тенис (5)

Футбол (23)

Хранене и диети (89)

Сайтове сортирани по: Дата | Посещения | Азбучен ред


Препоръчано

Препоръчан сайт

Статии от Спорт и здраве

Другото лице на качамака

          Другото лице на качамака           Много страни приемат качамакът като типично за народа си ястие. В това число Балканите, Италия, Франция, Испания, Украйна. Всяка една от тези страни представя това като свое традиционно блюдо и го назовава със свое име – полента /Италия/, мамалига /Румания/, полента/Испания/, кулеша /Украина/, у нас ястието от царевично брашно   чети още »

Видовете футболни топки

Футболът е международна игра и се играе по-цял свят. Освен това го обичат малки и големи. Играем го за наслада, за спорт и професионално. Поради тази причина, както за всичко останало в нашия свят от FIFA – международната футболна федерация се е наложило да въведат определени стандарти за изработката на футболните топки. Това е с   чети още »


Добави статия за твоя сайт в категория Спорт и здраве на statii.net


Статия от Ипотпал

Да спестим пари с компютър втора употреба

Когато имаме необходимост от компютър, често се консултираме с приятели и познати, които са IT специалисти, за да ни дадат точен съвет за какво да използваме компютъра си и какви параметри биха покрили нуждите ни. Ако той е предназначен за използване вкъщи, то често няма нужда от мощен процесор или геймърска видео карта – най-обикновен [...] Подобни статии:

  1. Apple MacBook Air – лаптопът на 21 век Apple MacBook е един от най-добрите лаптопи на нашето време....