Уеб директория » Спорт и здраве

Категории

Бойни изкуства (11)

Екстремни спортове (21)

Здраве и медицина (336)

Колоездене (3)

Лов и риболов (21)

Ски (3)

Спорт (42)

Тенис (5)

Футбол (23)

Хранене и диети (89)

Сайтове сортирани по: Дата | Посещения | Азбучен ред


Препоръчано

Препоръчан сайт

Статии от Спорт и здраве

Няколко проверени съвета за справяне с болката от хемороидите

В световен мащаб повече от 4% от населението е изпитвало болка от хемороиди. Това е един от най-често срещаните проблеми, с които хората се сблъскват. Проблемът е разпространен, но повече се шири необразоваността по темата. Пациентите, които страдат от този проблем, понякога не са наясно какво причиняват хемороидите. Тук ще се спрем на някои съвети,   чети още »

Видове стволови клетки и съвместимост

Още от 60-те години на 20 век са започнали първите изследвания на стволови клетки, за това те се смятат за най-новия метод на трансплантация и лечение на редица тежки болести. Самите източници за екстракция на стволови клетки могат да бъдат четири, но само три от тях биват практикувани и според тях се стволовите клетки се   чети още »


Добави статия за твоя сайт в категория Спорт и здраве на statii.net


Статия от Ипотпал

Да спестим пари с компютър втора употреба

Когато имаме необходимост от компютър, често се консултираме с приятели и познати, които са IT специалисти, за да ни дадат точен съвет за какво да използваме компютъра си и какви параметри биха покрили нуждите ни. Ако той е предназначен за използване вкъщи, то често няма нужда от мощен процесор или геймърска видео карта – най-обикновен [...] .